SURYA JANSKERKHOF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surya Janskerkhof. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 13:58 Order hadn't come through when I arrived but staff was very friendly and the food was very good
9 jun 2024 om 21:12 Heerlijke romige zacht zoete curry. Ik heb genoten ervan
28 mei 2024 om 21:26 Delicious, delicious delicious ! I can honestly say Surya is one of the best restaurants in utrecht.
11 apr 2024 om 12:12 delicious and generous!! a bit pricey but worth every euro.
31 mrt 2024 om 20:19 Lekker eten, kwam op de bestelde tijd.. de tandoori chicken was een beetje droog, maar de rest was perfect.
26 mrt 2024 om 20:19 Gerecht smaakten niet volgens hoe ze moeten smaken. Alloo paratha had ook andere groenten in de stuffing. Ik zou niet indiaase eten hier bestellen omdat het prijzig is en geen recht doet aan de origineel gerechten.
24 mrt 2024 om 20:13 After we order our ood, we ended up waiting almost 2hrs before they cancelled our order. During that time they kept pushing the delivery time back. My husband had a lot of difficulty getting in contact with them. We won't be using Thuisbezorgd again!
16 mrt 2024 om 21:15 Erg lekker en op tijd. Wel portie ad kleine kant voor het geld. En jammer dat gerecht voor thuisbezorgd duurder is dan in restaurant terwijl je ook nog extra bezorgkosten en servicekosten betaalt, dus 1 ster minder
10 mrt 2024 om 20:49 Sinds lang weer eens lekker Indiaas gegeten. Prijzig maar lekker!
7 mrt 2024 om 21:20 Altijd heerlijk en op tijd. Beste in Utrecht
7 feb 2024 om 20:42 Exceptional food - utterly delicious