SURYA JANSKERKHOF

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surya Janskerkhof. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 22:36 Bestelling ging mis waardoor ik de verkeerde eten kreeg contact opgenomen maar thuis bezorgd nog het restaurant konden een oplossing bieden gewoon slecht
21 sep 2022 om 8:34 Erg lekker weer!
21 sep 2022 om 8:05 The mango lassi was not there. Geen mango lassi. Wel betaald. Niet gekregen. De bezorger was snel weg voordat ik de inhoud had gecontroleerd.
18 sep 2022 om 21:35 Samosa's waren goed warm maar butter chicken koud en kip niet goed gaar. Ben er ziek van geworden. Anders is het veel beter en lekkerder
18 sep 2022 om 20:07 Eten is super lekker alleen helaas kwa bezorging heel slecht geregeld 2u moeten wachte en dan ook nog is tehoren krijgen je krijgt geld terug je eten niet komt en gelijk in je gezicht ophangt zonder mij uit telaten praten
17 sep 2022 om 18:44 Bit high priced, but worth it. Food was delicious, generous portions and timely delivery
16 sep 2022 om 19:49 Hekpzen oor twee verschillende soepen en butter chicken. Bij aankomst nog lekker warm en heel lekker op smaak. Poties voldoende. Bezorging door nette (alleen) Engels sprekende jongeman.
12 sep 2022 om 8:01 Echt heel lekker. Grote portie en snel bezorgd voor op een zondag.
11 sep 2022 om 22:37 Heel snel bezorgd en superlekker! De prijzen zijn vrij fors, maar de kwaliteit is er ook naar. Wij hebben in Engeland gewoond en missen de goede curry’s die je daar kunt krijgen (voor een prikkie). Dit komt er aardig bij in de buurt.
31 aug 2022 om 22:40 Super tasty and well packed
28 aug 2022 om 19:00 Snelle bezorging en het eten was prima.
25 aug 2022 om 20:57 Super fast delivery and food was delicious